Five favorites #dingendieikaltijdmeeheb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen heeft het wel, je gaat de deur niet uit zonder… Ik heb dat met deze spullen, ik heb ze standaard in mijn tas zitten. Omdat ik zo enthousiast ben over deze spullen ga ik ze vandaag aan jullie voorstellen :).

#1 Urbanears + IpodOLYMPUS DIGITAL CAMERAEr is niks zo fijn als je moet reizen dat je dan muziek hebt. De tijd gaat sneller en soms als je fiets fiets je harder. Deze urbanears eerder vernoemd in deze blogpost zitten heerlijk. Het geluid vindt ik uitstekend voor de prijs die ik ervoor betaalt heb.

#2 Burt’s BeesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niks is zo vervelend als droge schrale lippen. Dit wonderlijke middeltje werkt zeer goed bij mij. Het ruikt naar frisse menthol (de geur is erg sterk) en de structuur is wat stroever waardoor je wel wat moeite moet doen om de lipbalm uit je potje te krijgen. Nog een ander nadeel vind ik is dat ik het potje niet goed open krijg. Verder zou ik deze lipbalm zeker aanraden.

#3 Longboardhulpje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als ik ga longboarden heb je een keuze uit verschillende soorten routes. Een lange platte weg of door het centrum met lekker veel bochten. Als je door het centrum gaat is het fijn als je frame net wat losser staat zodat de bochten soepeler gaan. Kies je voor een lange platte weg is het fijn als alles net wat strakker staat. Daarom is het ideaal om imbussleutel mee te hebben. Deze is te koop in de meeste skate winkels voor ongeveer 15,-.

#4 Lipstick

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ga s’ochtend never niet naar buiten zonder lippenstift. De kleur/merk verschilt bij wat ik aan heb, maar meestal heb ik 3 of 4 lipsticks in m’n tas zitten. Één van mijn grootste favorieten is deze loreal lipstick. De kleur zit tussen roze/rood in waardoor die eigenlijk overal bij staat. Deze lipstick is bij de drogisterij te koop.

#5 Fisherman’s Friend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niks is zo vervelend mondgeur. In de pauze heb je heerlijk lopen genieten van je broodje met kruidenkaas. Super lekker, maar niet zo fijn voor de medemens. Daarom heb ik altijd pepermuntjes mee. Verder gebruik ik ze ook voor tijdens de toets om me beter te concentreren. Deze Fisherman’s friend zijn super fris en wat scherp, ze zijn te koop bij de meeste supermarkten

Vonden jullie het artikel leuk en willen jullie vaker zo’n artikel? Laat even weten in de comments!

See you soon!

x Coco

5 gedachtes over “Five favorites #dingendieikaltijdmeeheb

Plaats een reactie