Five favorites #2

DSCN9091.JPGHi guys!

Een hele tijd geleden deelde Coco haar five favorites (dingen die ze altijd mee heeft) en het leek mij leuk om ook mijn favorieten van het moment te delen!

De favorieten die ik met jullie deel zijn misschien een beetje willekeurig maar ik wilde graag laten zien waar ik op het moment heel blij van wordt:)

DSCN3733.JPGVerse muntthee met honing
Op koningsdag heb ik muntplantjes gekocht. Van deze plantjes pluk ik af en toe wat blaadjes als ik muntthee wil drinken en dat is lekker! Vooral met een beetje honing drink ik het graag:) Ik denk ook wel dat het gezond is, de munt is vers uit de tuin en in plaats van suiker in de thee te doen doe ik honing wat (voor mijn idee) een stuk gezonder is.

Lipsticks
Oke, deze is echt heel willekeurig maar ik wilde jullie tocht even vertellen dat ik heel blij ben met al mijn lipsticks. Ik vind het vaak een look net wat meer afmaken of het geeft een mooie kleur aan je gezicht (als je snapt wat ik bedoel..:D) Op het moment vind ik roze naturel lipsticks mooi, dit haalt het roze in mijn gezicht heel mooi naar voren en het staat niet te heftig. Hele fijne voor de zomer:)

Biergist
Ik hoor jullie nu al denken, wat is dat? Dat zal ik jullie vertellen:) Biergist zijn pilletjes die ik nu dagelijks slik. Dit is bloedzuiverend en het zou moeten werken voor sterkere nagels, het is goed voor je haar en het helpt tegen acne. Of nou ja, het verminderd puistjes.
Of het werkt? Ik slik deze pillen vooral tegen puistjes en ik zie al duidelijk verschil! Mijn huid is echt een stuk rustiger en daar ben ik heel erg blij mee.

DSCN8791.jpgAction panty
Hier ben ik echt heel enthousiast over, de panty van de action! Je betaalt €2,50 voor deze panty en dat is het helemaal waard. Ik heb met zo’n panty een aantal maanden gedaan en er kwamen geen rare haaltjes en gaatjes in wat ik wel altijd heb met andere panty’s. Je moet wel goed kijken, de action heeft panty’s van 80 cent en dus deze van €2,50. Die van 80 cent bedoel ik dus niet! De panty is 40 den en dat vind ik echt de perfecte dikte voor een panty, vooral rond deze tijd en de herfst wanneer het nog niet zo heel erg koud is:)

Trendgloss
Tot slot wil ik het hebben over een youtube kanaal. Trendgloss is echt een van mijn favoriete youtube kanalen op het moment. Ik haal heel veel inspiratie uit haar video’s en ik houd heel erg van Claires kledingstijl. Haar kanaal gaat veel over kleding (wat ik echt GE WEL DIG vind) maar soms komen er ook DIY’s en accessoires voorbij. Ik kijk altijd uit naar nieuwe video’s va haar:) Als je het nog niet kent, ga het snel bekijken door hier te klikken en abonneer:)!

Wat is een favoriet van jou , iets wat je vaak draagt of gebruikt op het moment? Let me Know!

XOXO Jill

 

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Five favorites #2

  1. Ken jij die dingen van treacle moon?? Dat is mijn all time favorite, het is zoo lekker 😍😍 [btw ik was je favorites aan het raden voor ik dit opende en die action panty had ik goed 😂😂]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s