Coco en Jill stoppen?

Hey iedereen!

Vandaag even een kort berichtje waar we iets willen vertellen.

img_0132Het is een beetje stil hier. We zijn druk bezig met ons examenjaar op school & we doen samen een super leuk profielwerkstuk dat veel tijd kost. We vinden dat heel jammer maar we hebben al onze tijd wel hard nodig.. ondanks dat willen we wel graag een klein leuk nieuwtje vertellen.

IMG_5566.JPGWe zijn heel lang al actief op dit blog, de zomer van 2014 zijn we begonnen(!!). We wilden toen uitproberen of het bloggen leuk was en zijn toen begonnen onder de naam ‘Thatstylebook’ als Coco & Jill. We vinden het nog steeds super leuk om zo nu en dan iets te plaatsen. Dus omdat we er nog steeds zo serieus met dit blog bezig zijn willen we graag officieel bekent maken dat we vanaf nu verder gaan met onze echte naam: Henrieke en Loïs! Coco is dus Henrieke en Jill is Loïs. We hopen dat het niet voor (veel) verwarring zorgt. De meesten weten het misschien al (trouwe vrienden die altijd onze artikelen lezen, liefde voor jullie<3) maar misschien een aantal ook niet. We hebben ons in het begin Coco en Jill genoemd omdat we het bloggen een beetje wilde uitproberen en nieuw meteen alles van ons op het world wide web wilden zetten.

De vorige artikelen zullen we niet veranderen in onze echte namen omdat dat ontzettend veel werk is en omdat we het eigenlijk ook wel erg leuk vinden zo. Hopelijk blijft het wel een beetje duidelijk dat we nog gewoon de zelfde personen zijn:)

Tot heel snel (Loïs zet heel binnenkort haar goede voornemens nog online) en van af nu dus:

XOXO, Henrieke & Loïs!

PS: Check bror.og.soster out op instagram!!

Advertenties

7 gedachtes over “Coco en Jill stoppen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s