Leuke ideeën om te vragen voor Sinterklaas!

minimalistische-oorbellen-inspo

Nu onze lieve Sint weer in het land is komt pakjes avond er natuurlijk ook weer aan. Bij  mij thuis vieren we het nog steeds dus begon ik al vroeg met het bedenken van cadeautjes. Hieronder heb ik wat inspiratie voor jullie geplaatst. Ben je benieuwd lees snel verder!

1. Pins

schermafbeelding-2016-11-14-om-15-46-00

Pins zijn een grote trend van nu. Je ziet je voorbij komen op alles. Dat is het leuke je kan ze op alles gebruiken. Net je etui opfleuren of een trui of rugzak. Pins kan je in alle vormen en maten vinden. Deze pins kun je hier kopen.

2. Double Buckle Belt

freya-double-buckle-belt

Dit staat al heel lang boven aan mijn lijstje en heb ik eindelijk dit weekend besteld. De double buckle belt. Voor mij de perfecte oplossing om een simpele outfit net wat specialer te maken. De double buckle belt kan je onder andere hier bestellen.

3. Lush

lush-cosmetics_1

Lush is always a good idea. Zelf kan ik uren in de winkel rond speuren naar lekkere dingen. Meestal heb ik dit ook op mijn lijstje staan als extra optie. Aangezien je dit op veel plekken in Nederland kan krijgen.

4. Minimalistische sieraden

minimalistische-oorbellen-inspo

Sterretjes, ringetjes en streepjes. Ik vind het prachtig zeker in combinatie met elkaar. Op deze site kan je enkele dingen bestellen!

Voor nu dit lijstje, misschien dat ik ergens deze maand nog zo’n artikel plaats :)!

 

Liefs, Coco

2 gedachtes over “Leuke ideeën om te vragen voor Sinterklaas!

Plaats een reactie