To do: Picknicken

IMG_4938Heehooi!
Lekker ouderwets gezellig, picknicken! Ik laat je zien hoe die van mij er uit zag en deel wat leuke ideeën met jullie!

DSC_0896DSC_0933DSC_0893DSC_0994DSC_0885DSC_0877IMG_4927IMG_4915IMG_4888IMG_4864IMG_4886IMG_4872

Ik ging laatst picknicken met een vriendin (Judith!<3). Naast dat het er best wel fotogeniek uit zag (waarom we in de eerste instantie eigenlijk zijn gaan picknicken) hebben we het ook echt heel leuk gehad en hebben we heerlijk gepraat en hard gelachen. We besloten om dit vaker te doen. Het is een hele leuke activiteit die je kan doen met het heerlijke zomer weer en geeft een hele leuke en gezellige sfeer.

Picknicken is al eigenlijk heel oud en als je aan een picknick denkt, wordt er vaak aan een ‘date’ gedacht of aan rood-geblokte kleedjes. Maar dat hoeft helemaal niet. Picknicken is zo leuk omdat je het helemaal kan stylen naar wat je wil en zelf weten wat je eet of gaat doen. Je kan ook leuk picknicken met pizza of een zwart kleed. Qua locatie is het ook leuk om te variëren, denk bijvoorbeeld aan picknicken op het strand, een veld of op een balcon. Alles kan:)

Judith en ik hebben gekozen voor een wit kleed en hebben lekkere dingen mee genomen die uit eindelijk er best wel fancy uitzagen (geloof het of niet maar dat hadden we dan weer niet expres gedaan, haha). We hadden broodjes gekocht bij de Lidl (DIE ZIJN ECHT HEEL LEKKER!) en we hadden wat fruit en koekjes mee genomen. Ook hadden we wat ranja in van die leuke mason jars gedaan met aardbeien er in, dat zag er al vet leuk uit en was echt heel erg lekker!

Ik had mijn polaroid camera mee genomen en we hebben een hele leuke foto gemaakt. Dit is ook erg leuk om te doen. Als je nou geen polaroid camera hebt kan je met een gewone camera ook polaroids maken. De foto’s kan je dan in polaroid formaat afdrukken (zelf maken of op HEMA.nl aflaten drukken!)

Vind jij picknicken ouderwets en zou jij dit doen in de zomer?

XOXO Jill

Advertenties

3 gedachtes over “To do: Picknicken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s