Tips voor het ‘ik heb niks in mijn kast’ probleem

DSCN3149Hello world!

School is weer begonnen en ik liep alweer een paar keer tegen de struggle dat ik niet wist wat ik aan moest trekken aan. Ik weet dat ik niet de enige ben dus ik heb 2 super goede tips voor jullie!

Schermafbeelding 2015-08-30 om 12.45.12  Pinterest.

Als eerste begin ik met deze super geniale én leuke tip. Misschien kennen jullie de website Pinterest.com wel. Deze website gebruik ik al heel lang om voor van alles inspiratie te krijgen (soms kom ik ook dingen tegen die ik heel lang geleden heb gepind, leuk om terug te kijken!). Je kan eigen borden maken en leuke pins opzoeken. Ik ben zelf nog een beetje opzoek naar wat voor kleding stijl ik heb en wat ik leuk vind, Pinterest is hier heel handig voor. Ik heb een bord, dat ik ‘style’ heb genoemd, gemaakt en daar pin ik allerlei mooie outfits en kledingsetjes in die mij aanspreken, die ik leuk vind of die ik gewoon heel inspirerend vind. Doordat alles op één plek staat kan ik makkelijk alles zien en heb ik een goed beeld en overzicht wat deze outfits allemaal gemeen hebben. Dit is niet alleen handig om achter je kleding stijl te komen maar ook om inspiratie te halen om een leuk setje samen te stellen voor de volgende dag:) Pinterest heeft een app om op je telefoon te zetten,  vet handig want dan eb je het altijd bij de hand! Ook handig: je kan goed zien met dit overzichtje wat een echt must is bij jou kleding stijl en kan dat item dan op je bucket list zetten!

Wil jij kijken hoe mijn style board er uit ziet of wil je gewoon een kijkje nemen op mijn account? Klik dan even hier.

DSCN3140DSCN3141Lookbook map maken.

Ik heb sinds een tijd een Iphone 4s en het bevalt me heel goed. Ik vind het systeem fijn werken en ik kan er goed mee overweg. Ik ben er achter gekomen dat je mapjes kan maken in je foto galerij en zo kan je alles in verschillende categoriën zetten. Ik heb van setjes kleding die ik leuk bij elkaar vind staan foto’s gemaakt en zo heb ik altijd iets bij de hand voor als ik even niet meer zo goed weet wat ik aan moet doen. Ik weet niet of dit ook kan voor de android gebruikers onder ons maar misschien zou je dit dan op een andere manier kunnen doen. 1 nadeel hieraan vind ik wel dat alle foto’s dubbel op je telefoon staan, doordat de foto’s ook in het mapje zitten waar alles bij elkaar is gegooid heb ik een beetje het idee dat het extra ruimte kost. Ik weet niet of dat ook zo is hoor, maar dat denk ik.

Je kan natuurlijk ook gewoon setjes in je klerenkast klaar leggen voor het geval dat je het echt even niet meer weet, een soort ‘in case of emergency’ plank. Zorg er dan wel voor dat je dit doet als je vrolijk bent, dan heb je ook een vrolijk setje kleren aan.

En dan nog één gouden tip: leg altijd je kleding de avond voor dat je naar school (of wat dan ook..) gaat klaar:)

Heb jij nou nog een super geniale tip, deel het in de comments!

Liefs, Jill<3

Advertenties

2 gedachtes over “Tips voor het ‘ik heb niks in mijn kast’ probleem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s