My Life In 20 Questions Tag

DSCN0491Hee guys!

We’re back! Pfff, wat zijn we lang weg geweest! Het voelt weer goed om terug te zijn:) Vandaag hebben we de ‘My Life In 20 Questions Tag’ voor jullie.

Laten we beginnen:)

1. Wat is je favoriete kleur?

Coco: Regenboog! Ik kan echt niet kiezen, wel valt paars af. Paars vind ik echt geen mooie kleur.

Jill: Roze en licht blauw, ik houd van die kleuren! Ik vind ze lekker vrolijk en zomers:) Qua kleding vind ik de kleuren donker blauw en cognac heel mooi.

2. Wat is je favoriete getal?

Coco: 3,2,6 & 7. In een raad spel zeg ik altijd 3 en daarna 7 of 2 en daarna 6.

Jill: 7  denk ik. Als ik eerlijk ben heb ik eigenlijk niet echt een favoriet getal maar als ik echt zo moet en kiezen zou dat 7 zijn. Of 17 want ik ben op 17 augustus jarig. Of misschien toch 4…

3. Wat is je droombaan?

Coco: ik zag een opleiding tot meester coupeur, dat leek mij heel erg leuk. ook leek mij ander industrieel design ontwerp heel leuk. Of ik begin een eigen winkel met design spullen, kleding en lekker eten.

Jill: Lastige vraag..:) Mij lijkt het heel leuk om te designer te worden, eigen kleding maken en ontwerpen. of stylist lijkt me ook erg leuk. Het zou best gaaf zijn om dat ook te kunnen verkopen net als Coco zei. Misschien zien jullie ons in de toekomst wel in onze eigen kleding én voedsel winkel! Want, oooooh wat houden wij van eten… haha!DSCN1449

4. Waar zie je jezelf wonen in je eentje/op je zelf?

Coco: In een rijtjes huis in Utrecht<3

Jill: Amsterdam lijkt me super gaaf, vooral omdat ik de grachten pandjes super gaaf vind! Utrecht vind ik ook erg mooi…Is het raar dat ik nog niet weet waar ik wil wonen?

5. Wat is je favoriete manier van reizen?

Coco: De auto, gezellig met z’n allen en de mengeling van zonnebrand, auto, airco en chips doet me gelijk denken aan een vakantie<3

Jill: Als ik lang moet reizen de auto, als ik niet zo’n grote afstand moet reizen ga ik graag met de fiets en ik vind penny boarden ook leuk:)DSCN1278

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Coco: Longboarden, fotograferen, kleding maken, slapen, koken en bloggen.

Jill: Fotograferen, bloggen, kleding maken, pennyboarden en afspreken met vriendinnen

7. Wat is je favoriete kleding winkel?

Coco: Forever21 en de Topshop, love it!

Jill: de H&M (Divided)

8.Van wie of welke band zou jij graag een concert willen bijwonen?

Coco: Geen idee, ik volg niet een band in het speciaal.

Jill: Ik zou heel graag naar een concert van Taylor Swift willen. Ze heeft de laatste tijd zo veel leuke liedjes en ik houd super erg van haar kleding stijl. Ook lijkt me Ariana Grande super gaaf of Katy Perry. Het schijnt dat Katy echt een show van haar optredens maakt en naast dat ze ook nog goed zingt lijkt me dat echt heel leuk om mee te maken!DSCN1262

9. Wat is je favoriete thee?

Coco: Verse munt thee, het liefst helemaal vers geplukt.

Jill: Rooibos honing!

10: Verzamel je iets?

Coco: Lippenstift. Eerst verzamelde ik badeenden. Ik had er echt 50! Maar die tijd is geweest en ik spaar nu zonder dat ik het merk lippenstift. Je kan er nooit genoeg van hebben, toch? :)

Jill: Uuuhm, Kleding?DSCN1528

11. Ik kan niet slapen zonder…

Coco: … Een kussen en een deken, beetje van zelfsprekend:)

Jill: … Een bed, kussen en deken. Serieus, ik kan niet slapen als ik geen deken heb die tot aan mijn oren over mij heen ligt, zelfs in de zomer heb ik dat nodig.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor je zelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Coco: Ik zou 2/3 op mijn rekening zetten voor bijvoorbeeld een huis en studie later. Met het andere deel zou ik leuke dingen doen met mijn familie.

Jill: Ik zou een deel geven aan een goed doel, met een ander deel zou ik leuke dingen doen met vrienden en familie, een deel op mijn rekening zetten en het laatset deel zou ik besteden aan kleding, schoenen en misschien een nieuwe telefoon? :)

13. Wat is je favoriete make-up merk?

Coco: Sephora, zo jammer dat dat merk weg is uit Nederland!

Jill: Ik ben niet zo met make-up bezig maar als ik kijk naar de make-up die ik heb of heb gehad vind ik Maybelline New York een fijn merk.DSCN1389

14. Wat is je favoriete lekkernij?

Coco: Eigenlijk alles maar Fjord sesam crackers met becel boter is zo lekker! maar tosti, chocolade koekjes, muffins, rozijnen en wortels gaan er bij mij ook altijd wel in, mmmm!

Jill: Oooh ik houd van cake, vooral zelfgemaakte cake vind ik lekker! Als ik iets gezonders ga eten gaat er bij mij ook wel een lekkere salade in, Mijn moeder heeft een keer een heerlijke sla met mosterd dille dressing gemaakt, dat was ZO lekker! Verder houd ik heel erg van ananas en ijs<3

15. Wat is je favoriete seizoen?

Coco: De lente omdat je dan de leukste kleding van de wereld aan kan en de temperatuur is perfect (meestal).ik vind de winter overigens ook zeer goed!

Jill: de lente en de zomer! In de lente komen de mooiste bloemen van het jaar op en de bomen gaan in bloei staan, I love it! Ook kan je in de lente helemaal los gaan met super frisse en vrolijke kleuren in je kleding, dat vind ik zo leuk! Verder is, zoals Coco al zei, de temperatuur meestal heerlijk! Ik houd ook van de zomer. Deels omdat ik dan jarig ben en ik op vakantie ga maar ook omdat het meestal zo heerlijk warm weer is!DSCN0491

16. Slaap je met je deur open of dicht?

Coco: Open, anders is het zo donker:)

Jill: dicht, anders is het te licht:)

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Coco: Ik kreeg veel complimentjes over mijn kleding en kleding stijl. Ook houd ik erg van fotograferen en DIY’s maken. Dit wou ik graag met de wereld delen:)

Jill: Ik volgde een aantal blogs voordat ik zelf begon met bloggen. Het leek me zo leuk om al mijn creativiteit ergens te laten zien, ergens waar ik kan schrijven wat ik wil, waar ik mooie foto’s voor kan maken, bezig te zijn met kleding en mijn DIY’s te showen. Dit vond ik nog leuker toen Coco vroeg of Ik samen met haar een blog wou opstarten.

18. heb je een abonnement op een tijdschrift?

Coco: Ik krijg altijd de oude ELLE, Vogue en Cosmogirl maar ik heb geen abonnement.

Jill: Nee, als ik een tijdschrift heel graag wil koop ik het gewoon los. Ik zou wel graag een abonnement op een tijdschrift willen maar ik vind het vaak heel duur.DSCN1298

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00:00?

Coco: Slapen.

Jill: Uuuum, slapen?

20. Wat is je favoriete parfum?

Coco: ‘Cool Water’ van Davidoff

Jill: Ik heb niet echt veel (dure) parfums. Ik draag op dit moment ‘Mexx Fresh Women’, die vind ik erg lekker maar dat is ook omdat ik eigenlijk niet echt andere parfums heb. Als ik eerlijk ben ben ik ook niet echt een parfum meisje. Ik houd wel van parfums hoor, daar niet van maar ik ben er gewoon niet zo mee bezig.

Zo, dit was de ‘My Life In 20 Questions Tag’! We vonden het heel leuk om in te vullen en we hopen dat jullie het leuk vonden om te lezen:)

Wat is jullie parfum?

X Coco & Jill

 

11 gedachtes over “My Life In 20 Questions Tag

  1. Yeah! Echt leuk dit, zo leer ik jullie gelijk wat beter kennen! Ik keek regelmatig of er weer wat nieuws was, dus nu was ik heel blij om te zien dat er inderdaad wat nieuws was! ’t Was echt super leuk om te lezen! Xx

    Like

  2. Btw, die parfum… Daar ben ik allergisch voor, grrr! Als ik parfum gebruik zit ik de volgende dag helemaal onder eczeem! ;)

    Like

      1. Jaa, voor allemaal ja! ): Nu op zoek naar een parfum die niet te sterk is en waar ik hopelijk wel tegen kan… ;)

        Like

Plaats een reactie