DIY: dadel-noten-kokos balletjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hi chicks, Hopelijk vonden jullie onze vorige video leuk? Wij waren er zelf erg tevreden over, willen jullie meer van dat soort video’s promoot ons en doe duimpje omhoog :).

Maar genoeg gekletst, ik heb vandaag een heerlijke DIY voor jullie. Voor deze DIY hoef je echt niet de grootste keukenprinses te zijn want het is in vijftien minuten al klaar.

ENJOY x Coco

Voor de dadel-noten-kokos balletjes heb je nodig:Schermafbeelding 2015-02-03 om 17.46.05 Voeg alles in de keukenmachine met een klein scheutje water. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dan heb je links het gemalen mengsel en rechts een bakje kokos. Maak met je handen van het dadel-noten mengsel balletjes van dobbelsteen grootte. Rol ze vervolgens door de kokos. (let op dit kan kleverig zijn.) Ik heb uit dit recept ±30 balletjes gehaald, misschien klinkt dit veel maar in een middagje huiswerk maken zijn ze super snel gehalveerd ;D. En dit is dan het resultaat:OLYMPUS DIGITAL CAMERA Binnenkort komt er ook weer een video aan dus, zet je schrap :)

see you next time,

X Coco

Advertenties

3 gedachtes over “DIY: dadel-noten-kokos balletjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s